Tässä sitä nyt sitten ollaan. Jostain iski kipinä perustaa ihan ikioma pikkuinen blogi, jossa voi sitten kertoa itselleen tärkeistä asioista. Minä en ole ajatellut tekeväni tästä mitään vuodatuspäiväkirjaa, vaan erityisesti yritän koota tänne tietoa koskien rakkainta harrastustani keräilyä ja siinä sivussa sitten kertoa myös vielä varsin uudesta käsityöharrastuksestani. Siinä sivussa tulee varmasti liitettyä myös lukuisia kuvia Helmi-koirasta tänne, ilman sen suurempaa syytä - mitään lemmikkisivustoa en ole tästä luomassa.

Pitäisi varmasti vähän itsestänikin kertoa... Olen 22-vuotias tyttö, ja asun avomieheni ja jo mainitun hauvelin kanssa vanhassa kivitalossa lähellä turun keskustaa. Opiskelen Turun yliopistolla nyt kolmatta vuotta historiaa ja tulevaisuudessa työpaikka toivottavasti löytyy museoalalta.

Asioita joista pidän: eläimet, ystävälliset ihmiset, ystävät ja perhe, keräily, kodin rakentaminen, kutominen ja virkkaus sekä ompeleminen, viherkasvit, tulppaanit, kirkkaat värit, 50-, 60- ja 70-luvun vaatteet, huonekalut ja tavarat, vanhat valokuvat ihmisistä, joita en tunne, stereoskoopit, emaliastiat,  teoreettinen pohdiskelu, persoonalliset asiat, puhtaassa järvessä uiminen, kirpputorit ja huutokaupat, mustikat, kasvisruoka ja sen valmistaminen, museot, aikaisin herääminen, 1800-luvun historia, junassa matkustaminen, vanhat avioliitto- ja käytösoppaat vuosisadan vaihteesta, banaanisoijamaito, asioiden järjesteleminen ja pikkutarkkuus.

asioita joista en pidä: ihmiset jotka satuttavat eläimiä tai elokuvat joissa tapetaan eläimiä ynnä muu vastaava (saa minut aina itkemään), välinpitämättömyys, itsekkäät ja ylpeät ihmiset, raha, autot ja moottoritiet (joudun matkustamaan paljon silmät kiinni, koska kuolleet eläimet saavat minut edelleenkin itkemään), suuret kaupungit, valkoinen ja musta, stereotypiat ja ennakkoluulot, tee, sitruunakarkit, jotka maistuvat kalkkitableteissa käytettävältä esanssilta, kupittaan saven astioista, tiskaaminen, julkinen esiintyminen, voimakas kritiikki, vaatemerkit ja vaatekauppaketjut, turkikset, nahka, nuha ja aivastelu, yksinäisyys.