Juuh, tätä minä vähän pelkäsinkin. Olen varsin laiska kirjoittamaan tänne blogiini.

Nyt kuitenkin yritän hiukkasen ryhdistäytyä ja inventoin parhaita paloja viime päivien kirpputoriostoksista. Olen löytänyt vaikka mitä hauskaa! Eilen sunnuntaina oltiin aamuvarhaisella poikaystävän kanssa kirpputoreilla ja ostossaldo oli varsin kiitettävä: kaitafilmikamera, 50-luvun neukkukamera, kaksi vanhaa kangasta, vanhat lasten lakerikengät, Finelin emalikulho, kuusi lasista maustepurkkia, punainen vanha pyöränkori ja sininen vanha paripulpetin istuinosa. Pulpettituolin laitoimme eteiseen kenkätelineen asemaan kun tuolista on sahattu jalat pois ja siis kiikkuu niin paljon, ettei siinä voi istua :) No, kaunis se kuitenkin on ja poikaystävä lupasi ainakin yrittää rakentaa siihen uudet jalkatuet...

Ostosten hinnat eivät olleet päätähuimaavia, kirppiksellä ne onneksi harvemmin ovat. Pyöräkori maksoi 2 euroa (yritin tinkiä, mutta ei onnistunut), emalikippo myös 2 euroa, kankaat yhteensä 2 euroa (!), maustepurkit 3 euroa, pulpetti 4 euroa (!), kengät 50 senttiä (!) ja kamerat 5 euroa kipale. Kalliiksi ei siis reissu tullut :) Tässä kuva osasta ostoksista:

1724.jpg

Niin kuin varmasti huomaatte, on maustepurkissa sisällä helmiä. Helmet sain äidiltäni Prahan tuliaisina ja ne ovat aivan ihania! Tässä muutama esimerkki erilaisista lasihelmistä, joita purkista löytyy:

1725.jpg

Tässä vielä lähikuva leppäkerttu-, kukka- ja lehtihelmistä:

1726.jpg

Eivätkö olekin hienoja?

Niin, sitten ostin myös uuden neulepakin, johon voin pakata nuppineulani, sakseni, pienen määrän lankaa niin, ja neulontamaskottini - korvaa vaille valmiin virkatun nallukan. Nalle on amatöörimäinen toisinto Camilla Engmanin aivan ihanista eläinpehmoista - ne joilla on varaa voivat yrittää tilata aidon, ne jotka ovat köyhiä tai vain pihejä voivat yrittää tehdä oman variaationsa :) Pakko myöntää, että olen kyllä jonkin verran ylpeä aikaansaannoksestani, sillä en ole osannut virkata kuin vasta vähän päälle kuukauden ja tuohon nallukkaan ei ollut mitään ohjetta olemassa. Siis toivottavasti ihan onnistunut tekele aloittelijalle! Nyt minulla on sitten myös netin ulkopuolella oma karhunpesä :)

1692.jpg

Tällä kertaa ei nyt sitten muuta. Yritän päivitellä hieman myös tekemiäni käsitöitä heti kun vain kerkiän. Nyt on hieman kiirus kun lauantaina muutetaan puoleksitoista kuukaudeksi Turusta Oittiin, kun olen menossa opiskelujen tiimoilta harjoitteluun Suomen Lasimuseoon, Riihimäelle.