Huh huh. Tässä ei ole kyllä viime aikoina tarvinnut miettiä, mitä tekisi vapaa-ajallaan. Iso kirjatentti lähestyy uhkaavasti ja uutta asuntoa pitäisi etsiä...

Surku kun joudumme muuttamaan nykyisestä vuokra-asunnostamme pois vain puolentoista vuoden asumisen jälkeen - vuokranantajan tytär haluaa muuttaa meidän kotiin asumaan :( Emme olisi kyllä alun alkaenkaan muuttaneet asuntoon jos olisimme tienneet sen olevan näin lyhytaikaista. Meillä on tuota tavaraa jonkun verran siunaantunut ja muuttaminen on aina täydellinen painajainen.  Tässä on esimerkkikuva meidän tämän hetkisestä olohuoneesta - niin kuin näkyy, minä en pidä tyhjästä tilasta :) Mitä enemmän tavaraa joka paikassa sitä kotoisammaksi koti muuttuu.

4134.jpg

Asuntoja on tällä hetkellä myös todella huonosti tarjolla, tai ainaakaan meille sopivia asuntoja ei tunnu löytyvän. Meillä on ollut myös todella paljon huonoa tuuria matkassa asuntojen etsinnässä. Jos olemme löytäneet jonkin mukavalta tuntuneen asunnon, on koiran tuominen sinne ollut aina ehdoton ei. Minusta on aivan uskomatonta, että joku jaksaa uskoa, että viisi kiloinen pieni rääpäle saisi mitään tuhoa aikaiseksi asunnossa!

Katsokaa nyt kuinka söpökin Helmi on, kuinka kukaan voi olla haluamatta tällaista kullanmurua vuokralaisekseen?

4133.jpg
Helmi kurapesulla

4132.jpg
Helmi lempipaikallaan, sängyllä

No, pitää nyt toivoa, että jokin soppi jostain löydettäisiin. Pääsisi taas keskittymään muuhunkin kuin ainaiseen vuokra-asuntoilmoitusten selailuun :)

Olen muuten saanut valmiiksi tuon sinisen pussukan, mutta en pysty vielä laittamaan siitä kuvaa tänne, koska kamera on Turussa ja minä Oitissa. Yritän pikimmiten lisätä sen tänne, lupaan!