No niin. Nyt on sitten yksi murhe vähemmän, kun ei tarvitse enää pelätä joutuvansa taivasalle kaikkien kimpsujen ja kampsujen kanssa. Pikkuisen jännittää se, että en itse ole asuntoa päässyt vielä kertaakaan katsastamaan, mutta pitää nyt sen verran luottaa poikaystävään, ettei se aivan hirveä voi olla :) Tässä pari kuvaa vuokravälitystoimiston sivuilta, meidän asunto on tuossa keskikerroksessa:

VH39_ulko.JPG
ulkokuva

Tähän toiseen kuvaan minä oikeastaan tässä asunnossa olen tällä hetkellä ihastunut:

Vh39as5_k1.JPG
Keltainen jääkaappi! Hihii :)

Nuo keittiön ovetkin ovat niin nostalgiset, ettei niistä voi olla pitämättä. Aivan tulee lapsuudenkoti mieleen, kun meillä oli kotona aikoinaan samanlaiset kaapit :) Ihmepä siis olisi jos en tuossa asunnossa viihtyisi! Tuo puinen maustetelinehökötys tuossa toisen kuvan etualalla pitää kyllä pistää jonnekin kaapin pohjalle häpeämään, mutta muuten ei valittamisen sanaa.

Minulla loppuu museoharjoittelu huomenna - aika menee niin julmetun nopeasti! Juurihan me tänne Oittiin tultiin ja nyt jo ollaan takaisin Turkuun menossa (onneksi :) ) Harjoittelu on mennyt kaikin puolin oikein mallikkaasti ja paljon olen saanut kaikenlaista hauskaa puuhailla - onnistunut reissu siis kaiken kaikkiaan.

Tässä on nyt sitten valmiina tuo sininen pussukka, Juho "vähän" innostui kuvaamaan uutta minidisc-pussiaan, joten tässäpä muutama otos:

16.6.2005%20041,.jpg
Maassa.
16.6.2005%20044,.jpg
Puussa.
16.6.2005%20042,.jpg
Takaa - kiinnittäkää erityisesti huomiota varsin miehekkääseen kukkakuviointiin :)
16.6.2005%20066,.jpg
Vuori sisältä (on muuten samaa mansikkakangasta, jonka esittelin tuolla jo aikaisemmin)

Olen aloittanut tekemään toista samanlaista pussukkaa vihreänä ja erilaisella takakuviolla (tässä ensimmäisessä nyt ei oikeastaan edes ole mitään kuviota, kun oli kokonaisuudessaan vain kokeilu). Kuva ilmestyy tänne sitten kun tulee valmista ja jos tulos on julkaisukelpoinen :)