128828203_6cc378afcc.jpg?v=0
Helmi ikkunassa, lempipaikallaan, kuten voi päätellä ikkunassa olevien nenänjälkien määrästä!

Nyt pitää myöntää, että tämä päivitys johtuu suurelta osin vain siitä, etten halua tuon hyvää pääsiäistä toivotuksen jymähtävän viimeisimmäksi viestikseni seuraavaksi kahdeksi viikoksi. Käsityörintamalla on ollut (ja tulee olemaan) hieman hiljaisempaa, koska yliopistolla on varsinainen tenttisuma kuormittunut tähän huhtikuulle. Aika menee siis lukemisessa tai sen kiroamisessa, että pitäisi lukea, mutta ei jaksa :) 12.5. on virallisesti viimeinen kirjatentti, mutta valitettavasti olen jälleen kerran päättänyt opiskella myös kesällä töiden teon lomassa - ihanan rentouttava kesä siis tiedossa :P

Niin ja sitten niitä aikaansaannoksia, tällaista sukkaa olen viime päivinä pikkuhiljaa väkertänyt:

67475.jpg

Tässä vielä lähikuva kuvioinnista, joka ei kovin hyvin kirjavasta langasta näy:

67476.jpg

Ohje löytyy Knitting Vintage Socks kirjasta ja malli on Child's Sock in Miranda Pattern vuodelta 1904. Lankana on samainen Hjerte sock-lanka kuin taannoisessa Jaywalkerin alussa, jonka siis purin. Sukista on tulossa hieman liian isot pohkeista, mutta sukkahousujen/polvisukkien kanssa näiden kyllä pitäisi pysyä makkarattomassa tilassa - toivottavasti.

Ei muuta tällä kertaa, Hollya en ole edelleenkään saanut valmiiksi, mutta lupaus huhtikuussa valmistumisesta pysyy edelleen voimassa :)