Minä olen tässä viime aikoina hieman täydennellyt lankavarastojani... Ensimmäinen täydennys tapahtui Tallinnan reissulla, jossa poikkesimme yhden hotelliyön sisältäneellä pikavisiitillä pari viikkoa sitten. Lankakauppoja löytyi mukavasti ja suht helpostikin, kiitos siitä erityisesti Pieneltä neuleblogilta löytyneille lankokauppojen osoitetiedoille :)

Lankoja kävimme metsästämässä uudemmassa kaupunginosassa sijainneessa Kangas & Nööpissä ja vanhan kaupungissa Filatissa, Vetassa ja jossain pienessä käsitöitä myyvässä kaupassa, jonka nimeä en pinnistämälläkään muista... Mukaan tarttui tällaista:

10010.jpg

Kuvaa selventämään hieman tarkennuksia: taka-alalla 9 kerää pinkkiä ja aniliininpunaista ONlinen Linie 157 Tessaa, kaksi tumman ruskeaa kerää Filati marlene-karvalankaa, kolme kerää Cheval blanc sportive-villa/akryylilankaa ja yksi kerä ONlinen Linie 101 motion lankaa - kaikki Filatista. Kolme Angora Alize special-mohairlankaa Vetasta ja kaksi Käsitöölõng Liisu-villalankaa nimettömäksi jääneestä puodista. Samaisesta puodista tuli ostettua myös tuo kettupehmo, koska se vain vaati päästä meidän mukaamme. Ostettua tuli myös suklaata ja Juholle ja minulle kummillekin ihanat huovutetut, super lämpimät tumput talveksi. Onnistunut reissu siis ostosten puolesta ja kännisiä suomalaisturisteja lukuunottamatta myös muuten :)

Sitten kuva tekemästäni kassista, joka tuli väsättyä erityisesti testatakseni ompelukoneeni käyttökuntoa - toimii! Laukun ohje löytyi sekin taas vaihteeksi Stitch 'n Bitchin sivuilta (pitäisi ehkä hankkia lisää neulekirjoja....)

10014.jpg

Kuvaan eksyi rekvisiitaksi myös erilaisia koristenauhoja sisältävä ruusupeltirasia (kiitos äidille!) ja erinäistä pikkupaperitavaraa sisältävä peltirasia. Papereista olen ajatellut väkertää sivuja leikekirjaani, jossa on tällä hetkellä vasta yksi vaivainen sivu valmiina, toivottavasti pian niitä on jo useampiakin! Tässä vielä lähikuvaa papereista:

10015.jpg

Erityisen hauskoja ovat mielestäni nuo vanhat "hullunkuriset perheet" kortit ja "Muista aina säästää sähköä / Kom ihåg att spara ström" tarrat!

Ja sitten vielä lisää lanka-asiaa :) Eli viikonloppuna tuli Turun linkkikirppikseltä ostettua kassillinen (yhteensä noin 800g lankaa) Sandnesin Mandarin Petit-lankaa hintaan 5 euroa! (Ok, pussissa oli mukana myös yksi Coatsin ruskea Lyric-kerä, mutta paketti olisi siis miltei täydellinen kokonaisuus) Minusta se oli aika hyvä kauppa, kun langat olivat vielä suurelta osin uusia/vyötteissään ja värisävytkin olivat minun silmääni kivoja (paljon vihreää ja oranssia, hiphei!) :)

10011.jpg

Niin ja huomatkaa toki, että Knitty'stä on ilmestynyt uusi numero - paljon kaikkea kivaa tuntuu löytyvän tästä numerosta. Minun silmääni mielyttää erityisesti:
Arisaig, Cinxia, Revolution, Hipster, Bubby ja Flora :)